You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


Site Sponsor

BeyondUnreal News

 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Unreal Admins > Unreal Engine Based > Unreal 2 - XMP

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 15th January, 2004, 06:10 PM
DarkHelmet DarkHelmet is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Default

I keep getting the "Commandlet server not found" when I try and run my server.

Here's the batch file I'm using:
:loopme
C:\U2XMP\SYSTEM\ucc.exe server XMP-Lowlands ini=Myserver1.ini log=server1.log
goto loopme

And here's my ini:
[url]
Port=7777

[FirstRun]

[Engine.Engine]

[Core.System]

[Engine.GameEngine]
ServerActors=UWeb.WebServer

[WinDrv.WindowsClient]

[Engine.Player]

[ALAudio.ALAudioSubsystem]

[IpDrv.TcpNetDriver]

[IpDrv.HTTPDownload]
RedirectToURL=
ProxyServerHost=
ProxyServerPort=3128
UseCompression=True

[Engine.DemoRecDriver]

[Engine.GameReplicationInfo]
ServerName=Lan Pwnage XMP
MOTDLine1=Welcome to
MOTDLine2=LAN Pwnage
MOTDLine3=Prepare to be
MOTDLine4=Pwned
AdminName=DarkHelmet
AdminEmail=darkhelmet@mfa-lan.net

[IpServer.UdpServerQuery]

[IpDrv.UdpBeacon]

[D3DDrv.D3DRenderDevice]

[PixoDrv.PixoRenderDevice]

[Engine.NullRenderDevice]

[Editor.EditorEngine]

[Engine.GameInfo]
MaxPlayers=16

[IpDrv.MasterServerLink]

[IpDrv.MasterServerUplink]
DoUplink=True
UplinkToGamespy=True
ServerBehindNAT=

[UWeb.WebServer]
bEnabled=True
ListenPort=8777

[U2WebAdmin.U2ServerAdmin]
AdminUsername=Andy
AdminPassword=jennaportsux

[Engine.LevelInfo]

[U2.MapListXMP]
Maps=XMP-Alcazar
Maps=XMP-FreeFall
Maps=XMP-Garden
Maps=XMP-Lowlands
Maps=XMP-NaKoja
Maps=XMP-Rampant
Maps=XMP-Sirocco
Maps=XMP-SunsetBeach

[U2.XMPGame]
RespawnDelaySeconds=15
bAllowBehindView=False
TimeLimit=45
TeamDamage=.5
bTeamAutobalance=False
PreMatchWait=0

[Engine.AccessControl]
IPPolicies[0]=ACCEPT,*
AdminPassword=xxxx
GamePassword=
Reply With Quote
  #2  
Unread 23rd January, 2004, 12:19 AM
QuikShot QuikShot is offline
Killing Spree
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 18
Default

Problems have been reported with using the ini=*.ini parameter. You will need to remove this (and also possible your log=*.log parameter) to get the server to start.

If you want to run multiple servers from one folder, this does not currently seem to be possible. Downloading the new (70MB) dedicated server version should eliminate the need to run many servers from one folder
Reply With Quote
  #3  
Unread 9th February, 2004, 09:50 AM
iCQ iCQ is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Jan 2004
Location: The Netherlands
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by QuikShot
Problems have been reported with using the ini=*.ini parameter. You will need to remove this (and also possible your log=*.log parameter) to get the server to start.

If you want to run multiple servers from one folder, this does not currently seem to be possible. Downloading the new (70MB) dedicated server version should eliminate the need to run many servers from one folder
I can use the log and ini command line options just fine... though i dont use a batch script but windows scripting.

Hey are you THE quickshot? (from jolt)
Reply With Quote
  #4  
Unread 15th March, 2004, 02:47 PM
Rodmar
 
Posts: n/a
Default

I do use a batch file and also added ini=*.ini log=*.log params.

No problem at all...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.