You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


Site Sponsor

BeyondUnreal News

 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Hosted Forums > UTDC > General Chat

Reply
Thread Tools Display Modes
  #261  
Unread 28th February, 2008, 07:36 PM
froOzZen froOzZen is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Default

i dont have any cheats and UTDC 1.8 kick me because speed hack? what to do? please help ...
Reply With Quote
  #262  
Unread 28th February, 2008, 07:51 PM
LeeBe's Avatar
LeeBe LeeBe is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Feb 2003
Location: Uk.gif
Posts: 1,340
Default

Quote:
Originally Posted by froOzZen View Post
i dont have any cheats and UTDC 1.8 kick me because speed hack? what to do? please help ...
you need to disable your power saving features on your cpu

Its either in your Control Panel / Power Options and set to always on or full speed etc or its also available in the bios (enable / disable)

- also add your cpu value to the UT shortcut (right click, properties), ie. "UnrealTournament.exe -CPUSPEED=2400" (if your cpu speed in mhz was 2400)
Reply With Quote
  #263  
Unread 28th February, 2008, 09:34 PM
froOzZen froOzZen is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8
Default

also add your cpu value to the UT shortcut (right click, properties),

to do in target this ? C:\UnrealTournament\System\UnrealTournament.exe -CPUSPEED=2400
Reply With Quote
  #264  
Unread 28th February, 2008, 09:46 PM
LeeBe's Avatar
LeeBe LeeBe is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Feb 2003
Location: Uk.gif
Posts: 1,340
Default

yes, if your cpu speed is 2400, if not put the correct value
Reply With Quote
  #265  
Unread 28th February, 2008, 09:58 PM
[ZSZ]Evil_Dragon's Avatar
[ZSZ]Evil_Dragon [ZSZ]Evil_Dragon is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Jul 2004
Location: Germany
Posts: 659
Default

And which value if you have dual-core?
__________________
www.zszclan.com



click here to play
Reply With Quote
  #266  
Unread 28th February, 2008, 11:31 PM
Genecom Genecom is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 514
Default

Quote:
Originally Posted by [ZSZ]Evil_Dragon View Post
And which value if you have dual-core?
To my knowledge the speed you set will be the one used, nothing more nothing less.
__________________
ProjectFrag - Research & Development
- PjF - Your UT community pickup servers -
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.