You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


BeyondUnreal News

 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Unreal Admins > Unreal Tournament > UT Server - Windows Specific

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 16th March, 2016, 03:56 AM
Ragonz Ragonz is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Default Unable to load any mutators

Been scratching my head with this for a while now. I cant load any mutators at server startup. However after the server is loaded I can add them using the web admin tool.

Commandline
Code:
Ucc.exe server CTF-EpicBoy?game=Botpack.CTFGame?Mutator=MapVoteLA13.BDBMapVote multihome=IPADDRESS
IPADDRESS replaces the actual IP address

I've also tried with Instagib but get the same issue.
Does anyone have any thoughts?

Screenshot of the console - https://www.dropbox.com/s/xuiyhu3hrf...03.56.png?dl=0
Also tested on a clean install with nothing other than MapVoteLA13 in same issue

Last edited by Ragonz : 16th March, 2016 at 04:09 AM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 16th March, 2016, 04:17 AM
UTrustedPlayer's Avatar
UTrustedPlayer UTrustedPlayer is offline
Godlike
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 339
Default

It's right there in the log. It can't load mapvote because it's not on the server.
__________________
Retired.
Reply With Quote
  #3  
Unread 16th March, 2016, 04:21 AM
Ragonz Ragonz is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Default

The files are there and it works after the server launches when you add it using the web utility
Also that doesnt explain Instagib as that comes with the standard files (I think)

Last edited by Ragonz : 16th March, 2016 at 04:24 AM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 16th March, 2016, 09:44 AM
ShaiHulud ShaiHulud is offline
Dominating
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 157
Default

I notice that you have the server package listed as "MapVoteLA13vv", but your command line specifies "MapVoteLA13.BDBMapVote"

The .int file for MapVoteLA13vv shows:

Code:
MapVoteLA13vv.BDBMapVote
So maybe that's the problem?
Reply With Quote
  #5  
Unread 16th March, 2016, 11:19 AM
Ragonz Ragonz is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Default

Tried that too as well as several other variations. All give same error
Reply With Quote
  #6  
Unread 16th March, 2016, 01:14 PM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default

Only add "?mutator=" once, then string together the mutator class names as a comma-separates list.
__________________
Wormbo's UT/UT2004/UT3 mods | PlanetJailbreak | Unreal Wiki | Liandri Archives
Quote:
<@Mych|Lockdown> ...and the award for the most creative spelling of "Jailbreak" goes to ... "Gandis Jealbrake Server"
Reply With Quote
  #7  
Unread 16th March, 2016, 01:25 PM
Ragonz Ragonz is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Default

?mutator= is only added once?
Reply With Quote
  #8  
Unread 16th March, 2016, 05:10 PM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default

Yes, something like:
DM-Whatever?mutator=Botpack.Mutator1,Botpack.Mutator2 ,CustomPackage.Mutator3
__________________
Wormbo's UT/UT2004/UT3 mods | PlanetJailbreak | Unreal Wiki | Liandri Archives
Quote:
<@Mych|Lockdown> ...and the award for the most creative spelling of "Jailbreak" goes to ... "Gandis Jealbrake Server"
Reply With Quote
  #9  
Unread 16th March, 2016, 05:55 PM
Ragonz Ragonz is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Default

no sorry you have misunderstood my reply.
?mutator is in fact only added once, I am not adding it multiple times and at the moment am only using a single mutator
Reply With Quote
  #10  
Unread 19th March, 2016, 05:59 PM
Ragonz Ragonz is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
Default

any other ideas?
Reply With Quote
  #11  
Unread 19th March, 2016, 06:29 PM
Chamberly's Avatar
Chamberly Chamberly is offline
Godlike
 
Join Date: Dec 2011
Location: Tennessee, USA
Posts: 441
Default

I guess try a different mapvote then if it run through, try re-installing the mapvote you're trying to use.
__________________


irc.globalgamers.net #uscript
http://irc.lc/globalgamers/uscript
Reply With Quote
  #12  
Unread 19th March, 2016, 09:13 PM
evilgrins's Avatar
evilgrins evilgrins is offline
Dominating
 
Join Date: Jul 2011
Location: Palo Alto, CA
Posts: 114
Default

I don't use MapVote so I can't speak to this specifically... but along with that line you've got up there, and the serverpackages however you put them: when you start the game do you select whatever MapVote you've got in the mutators selection window too?

Secondary idea: Have you tried starting a practice round and seeing if you can get it to work that way?
__________________
http://pics.livejournal.com/evilgrins/pic/00bb71d6.png
Have you hugged a Skaarj today?
Skaarj need love too!
http://unreal-games.livejournal.com/

Last edited by evilgrins : 19th March, 2016 at 09:16 PM. Reason: additive
Reply With Quote
  #13  
Unread 20th March, 2016, 08:57 AM
UTrustedPlayer's Avatar
UTrustedPlayer UTrustedPlayer is offline
Godlike
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 339
Default

Quote:
Originally Posted by Ragonz View Post
The files are there and it works after the server launches when you add it using the web utility
The file in question is not in the proper folder or your server would be finding it. There is an issue that you are either loading another mapvote by mistake, your int files are messed up, or a combination of the two. There will never be a time when a properly called mod will fail to load then be available via webadmin or any other method.

If you still can't figure this out then email me. agutgopostal at either hotmail or gmail. Let me see your config files and find the error. I have several people I call upon to do this for me because it's *incredibly* easy not to see some stupid simple comma or space or the like. You just get too close to working on it and go blind to seeing it like fresh eyes would. It used to really humble me when I got my problems like this pointed out but now I know it's just part of the whole U-experience. Now I have a set group of people I go to and just send them everything to find my mistake.

It's always something basic.

Guarantee if you asked me or anyone who has replied to this thread they will find the problem in less than a minute by seeing your configuration and comparing that to a sample log from your startup.
__________________
Retired.

Last edited by UTrustedPlayer : 20th March, 2016 at 09:06 AM. Reason: forum hiccup really messed up my post
Reply With Quote
  #14  
Unread 24th March, 2016, 04:30 AM
CPanoplyd CPanoplyd is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 732
Default

This is slightly off topic, but if I remember right adding the DE to your server packages will cause a version mismatch for a lot of people. It's been years since I hosted a server, but I remember getting the version mismatch due to that file in the serverpackages on a ton of servers.

Someone correct me if I'm wrong, but I also think that package is all serverside code... I'm wrong, I just opened the package.
__________________
CPan

Last edited by CPanoplyd : 24th March, 2016 at 04:32 AM.
Reply With Quote
  #15  
Unread 24th March, 2016, 09:19 AM
medor medor is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Nov 2006
Location: France
Posts: 1,819
Default

Yes you have to remove this serverpakage from servers
__________________
Files for UT99 utfiles All new releases and updates are listed here All news
Most popular is UnrealTournament-V3 With over 14000 visits to date.It is an optimized UT99 to download.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:22 AM.


 

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.