You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


Site Sponsor

BeyondUnreal News

 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Hosted Forums > UTPure > UTPure - Client Side Hack Protection > Server Admins Open Forum

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 12th October, 2010, 03:48 PM
firehacker firehacker is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default UTPure (and Nexgen SC) installation trouble

As UTPure's installation notices say:
Quote:
Then start up your server, and immediately shut it down. UTPure will then have created a new section in your server ini file called [UTPureRC7G.UTPure], where all configurable
options are stored.
But real situation is so: no sections in any ini file were created.

This is obviously not UTPure's problem: Nexgen Server Controller also must create it's own ini-file, but it also doesn't!

My server is running under FreeBSD-8, all files/directories permissions is ok, server process uid = file owner's uid.

So, what it the source of problem and how to solve it?
Reply With Quote
  #2  
Unread 12th October, 2010, 04:19 PM
Letylove49's Avatar
Letylove49 Letylove49 is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 687
Default

Check your ini to see if you have added the follow ligne :


[Engine.GameEngine]
ServerActors=UTPureRC7G.UTPureSA
ServerActors=Nexgen111.NexgenActor
ServerPackages=UTPureRC7G
ServerPackages=NexgenCC
ServerPackages=Nexgen111

you can added this section manualy:

[UTPureRC7G.UTPure]
bUTPureEnabled=True
Advertise=1
AdvertiseMsg=1
bAllowCenterView=False
CenterViewDelay=1.000000
bAllowBehindView=False
TrackFOV=2
bAllowMultiWeapon=False
bFastTeams=True
bUseClickboard=True
MinClientRate=1000
bAdvancedTeamSay=True
bHitSounds=False
bTeamHitSounds=False
ForceSettingsLevel=2
bNoLockdown=True
bWarmup=False
bCoaches=False
bAutoPause=False
ImprovedHUD=1
bDelayedPickupSpawn=False
bTellSpectators=False
bNoWeaponThrow=False
bForceDemo=False
PlayerPacks[0]=
PlayerPacks[1]=
PlayerPacks[2]=
PlayerPacks[3]=
PlayerPacks[4]=
PlayerPacks[5]=
PlayerPacks[6]=
PlayerPacks[7]=
__________________
<[MHA]>Letylove49 aka Shado170
Reply With Quote
  #3  
Unread 12th October, 2010, 05:10 PM
firehacker firehacker is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Check your ini to see if you have added the follow ligne :
Of course I have added this, only stupid might not do this.

Quote:
you can added this section manualy:
Yes, I can, but I am interested to remove the source of this problem. The problem is inability for any mutator to create own separeted ini file or add own section to already existing ini-file. Maybe it also can not modify own keyvalues in ini-file, I just haven't checked for it.
Reply With Quote
  #4  
Unread 13th October, 2010, 01:33 AM
Azura's Avatar
Azura Azura is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 4,020
Default

Is your server being launched via a script? If so check to see if another ini file is being used, say server.ini.
__________________
How to feck up a perfectly good game:
UT (1999) = UnbelievableGameSoCoolIMustHelpBringNewPlayers Tournament
UT (2008) = Unreal ThrustMyPrivatePartsInYourFaceBish

And that's probably why UTIII was a relative flop. New game, same sh*thead players ^^.
Reply With Quote
  #5  
Unread 13th October, 2010, 02:16 AM
back4more's Avatar
back4more back4more is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Oct 2008
Location: NextDoor
Posts: 1,907
Default

I have the same problem with ACE (only) . Perhaps a Server problem I would assume.
Reply With Quote
  #6  
Unread 13th October, 2010, 03:00 AM
firehacker firehacker is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Azura View Post
Is your server being launched via a script? If so check to see if another ini file is being used, say server.ini.
No, I have specified full filename (e.g. with path) of ini configuration. By the way, Nexgen should create it's own file, but it doesn't.
Reply With Quote
  #7  
Unread 13th October, 2010, 03:29 AM
back4more's Avatar
back4more back4more is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Oct 2008
Location: NextDoor
Posts: 1,907
Default

check files permissions on system folder chmod[755]?

try chmod[777] full access on folder only , perhaps .htaccess will help also.
Reply With Quote
  #8  
Unread 13th October, 2010, 09:48 AM
firehacker firehacker is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by back4more View Post
check files permissions on system folder chmod[755]
As I said, all is okay with permissions.

Quote:
Originally Posted by back4more View Post
perhaps .htaccess will help also.
LOL, htaccess is a configuretion file of Apache Http Server. Apache don't know anything about UT99, UT99 — about Apache.
Reply With Quote
  #9  
Unread 13th October, 2010, 11:01 AM
LeeBe's Avatar
LeeBe LeeBe is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Feb 2003
Location: Uk.gif
Posts: 1,340
Default

can you post your server.log and ut.ini
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.