You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Unreal Admins > Unreal Tournament > UT Server - General Chat

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 6th March, 2007, 11:24 AM
Metalboy's Avatar
Metalboy Metalboy is offline
Rampage
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 96
Default Logo splash

i want to put a wav file as intro sound to my server
so i instaled logo splash and stuff
but here is the problem for some reason my UT edit doesnt import the wav file
while i made it 22khz, 8-bit, mono (http://file.metalboy.nl/converted.wav)
original file: http://file.metalboy.nl/original.wav

Last edited by Metalboy : 6th March, 2007 at 11:27 AM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 6th March, 2007, 11:41 AM
Taragon's Avatar
Taragon Taragon is offline
Godlike
 
Join Date: Jul 2005
Location: Werkendam, The Netherlands
Posts: 294
Default

have you placed the wav file into your UnrealTournament\Sounds folder while importing it?
Reply With Quote
  #3  
Unread 6th March, 2007, 12:33 PM
Metalboy's Avatar
Metalboy Metalboy is offline
Rampage
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 96
Default

WORKS wow ty
never knew that was needed

Last edited by Metalboy : 6th March, 2007 at 12:35 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:00 AM.


 

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.