You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Hosted Forums > UTPure > UTPure - Client Side Hack Protection > Server Admins Open Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Unread 12th October, 2010, 03:48 PM
firehacker firehacker is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default UTPure (and Nexgen SC) installation trouble

As UTPure's installation notices say:
Quote:
Then start up your server, and immediately shut it down. UTPure will then have created a new section in your server ini file called [UTPureRC7G.UTPure], where all configurable
options are stored.
But real situation is so: no sections in any ini file were created.

This is obviously not UTPure's problem: Nexgen Server Controller also must create it's own ini-file, but it also doesn't!

My server is running under FreeBSD-8, all files/directories permissions is ok, server process uid = file owner's uid.

So, what it the source of problem and how to solve it?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:35 PM.


 

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.