You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Unreal Admins > Unreal Tournament 2003/2004 > UT2003/4 Server - Linux Specific

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 16th September, 2004, 12:03 AM
ThaHandy ThaHandy is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 13
Exclamation ucc-bin: Commandlet server not found

ok, im trying here to start a dedi. Fragops server, default ONS. is normaly working.

UCC-BIN wil only start when im not using the "-mod=FragOps" option.
See below.
I had this sins v3236-1 i think



xxxxxxxxx:~/ut2k4/System$ ucc-bin server WAR-UrbanBay?game=FragOps.FragOpsWar -mod=FragOps
=======================================
ucc.exe: UnrealOS execution environment
Copyright 2001 Epic Games Inc
=======================================

Commandlet server not found
xxxxxxxxx:~/ut2k4/System$ ucc-bin server WAR-UrbanBay?game=FragOps.FragOpsWar
Executing Class Engine.ServerCommandlet
Missing Class Class Editor.TransBuffer
CTRL-C before main loop ... forcing exit.
xxxxxxxxx:~/ut2k4/System$

wired!!!

Last edited by ThaHandy : 16th September, 2004 at 12:08 AM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 18th September, 2004, 06:33 AM
PsychoChihuahua PsychoChihuahua is offline
Godlike
 
Join Date: Mar 2004
Location: Colorado
Posts: 258
Default

That's a familiar issue, but I don't recall the solution for it. Have you tried the command line arguments "-ini=YourIniFile -nohomedir"?
__________________
A few ut2004 resources can be found here.
Reply With Quote
  #3  
Unread 18th September, 2004, 09:18 PM
ThaHandy ThaHandy is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 13
Default

jup, the full cmdline is:

ucc-bin server MIS-Dam?game=FragOps.FragOpsMission -mod=FragOps ini=FragOps.ini -LOG=FragOps.log -nohomedir -multihome=<IP>

still getting the same "Commandlet server not found" message

Last edited by ThaHandy : 18th September, 2004 at 09:21 PM.
Reply With Quote
  #4  
Unread 19th September, 2004, 04:18 PM
PsychoChihuahua PsychoChihuahua is offline
Godlike
 
Join Date: Mar 2004
Location: Colorado
Posts: 258
Default

I think the answer may be that the file '"CacheRecords.ucl" gets trashed by the vanilla install of the dedicated linux server. I think...

There's a clean copy of the file at the link in my sig - as well as a startup script which will copy a clean file into place prior to starting the server. The script assumes that the copy of cacherecords.ucl that lives on your box is clean & makes a backup of it, then copies the backup into place each time it's initialized.

It would be at least worth a shot...
__________________
A few ut2004 resources can be found here.

Last edited by PsychoChihuahua : 19th September, 2004 at 04:24 PM.
Reply With Quote
  #5  
Unread 15th October, 2009, 08:02 PM
back4more's Avatar
back4more back4more is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Oct 2008
Location: NextDoor
Posts: 1,908
Default

Re:Commandlet server not found

in case of ut99 , this is mainly caused due to incorrect ini=`your ini' in your start line for example;

./ucc-bin server DM-Deck16][?game=Botpack.DeathMatchPlus?mutator=MapVoteLA13.B DBMapVote ini=incorrect.incorrect log=server.log -nohomedir

Cheers
Reply With Quote
  #6  
Unread 19th April, 2024, 08:06 PM
Hermskii's Avatar
Hermskii Hermskii is offline
Godlike
 
Join Date: Sep 2002
Location: USA.gif
Posts: 384
Default

My first post here in many-many years but I came here to find a solution for my UT2004 UT server running on an old Pentium IV windows desktop and back4more nailed it. This worked! My UT2004.ini was corrupted somehow. It listed having data in it but when I looked it was nothing but a blank page. I replaced it with a backup and the "Commandlet server not found" error was resolved after I saved replaced the bad file with the new one and restarted the server. So, almost 15 years later, this thread saved my server's butt. Thanks back4more!
__________________
~Peace~

Hermskii
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM.


 

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.