You are an unregistered user, you can register here
Navigation

Information

Site

Donations
If you wish to make a donation you can by clicking the image below.


BeyondUnreal News

 
Go Back   The Unreal Admins Page > Forums > Hosted Forums > Wormbos Area > General Chat

Reply
Thread Tools Display Modes
  #1  
Unread 28th September, 2004, 09:36 AM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default [UT2004/Release] Server Logo 4

The Server Logo mod displays a logo for clients connecting to a server. The logo can be faded in/out, moved around and rotated. You can also let the Server Logo mod play sounds when diplaying the logo.

Version 4 is basically identical to version 3, except that is has been compiled for UT2004 and takes advantage of some new features.
For example, you don't need to add the ServerLogo4 package or the texture and sound packages to the list of ServerPackages. Also, the ServerLogo4 package is flagged as ClientOptional, which means clients can connect without having to download the package and demos don't require the package either.

Download

Last edited by Wormbo : 28th September, 2004 at 09:49 AM.
Reply With Quote
  #2  
Unread 28th September, 2004, 09:53 PM
[HT]Byte222 [HT]Byte222 is offline
Rampage
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 63
Default

Is it standard server friendly?
Reply With Quote
  #3  
Unread 28th September, 2004, 11:44 PM
VDP-BlackWidow VDP-BlackWidow is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 11
Default

THANK YOU SO MUCH WORMBO

BAD ASS MAN
Reply With Quote
  #4  
Unread 29th September, 2004, 05:06 AM
~V~ ~V~ is offline
Holy Shit!!
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 866
Default

Looks great
Is there also a UT 99 version?
__________________
http://www.unrealize.co.uk for XConsole, ServerLog, StealthAdmin and other Unreal Tournament mods.

-= F R A G G A L O N I A... R E S U R R E C T I O N! O L D... S K O O L... S N I P E R =- unreal://82.40.94.2

Old skool sniping. Just you, your weapon, and gravity.
Reply With Quote
  #5  
Unread 29th September, 2004, 01:08 PM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default

Quote:
Originally Posted by [HT]Byte222
Is it standard server friendly?
Yes.
Quote:
Originally Posted by ~V~
Looks great
Is there also a UT 99 version?
No.
Reply With Quote
  #6  
Unread 29th September, 2004, 11:04 PM
VDP-BlackWidow VDP-BlackWidow is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 11
Default

ok 1 prob its working but its using the default ut2003 unreal logo and even when i use our utx file the server just resets it to its default ut2003 logo can u help?
Reply With Quote
  #7  
Unread 30th September, 2004, 06:18 PM
Ravu al Hemio's Avatar
Ravu al Hemio Ravu al Hemio is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Sep 2004
Location: Vienna, Austria
Posts: 1
Default

Have you modified the INI file, like so:
Code:
[ServerLogo4.ServerLogo]
Logo=Package.Category.Texture
?

Say you want to use GearHeads under Teams in TeamSymbols_UT2003.utx; set Logo to TeamSymbols_UT2003.Teams.GearHeads.
Reply With Quote
  #8  
Unread 30th September, 2004, 09:35 PM
Cruicky's Avatar
Cruicky Cruicky is offline
UTAN Admin
 
Join Date: May 2004
Posts: 834
Thumbs up

Did you load the entire package by either opening the package or pressing the Load Entire Package button?
__________________

Server Actor Coder For


Creator Of SafeGame
Cruicky's Lab
Reply With Quote
  #9  
Unread 30th September, 2004, 10:23 PM
VDP-BlackWidow VDP-BlackWidow is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 11
Default

ok im confused there was no o wait a min im puting it on a serer from recongamer and like i uploaded the files and its all there its just going to the default logo, and yes i did do it like u said w/ the texture catagory thing but its not in a coatagory so this is how it is in my ini file

Logo=vdplogo.utlogo

should it be in a catagory as well??
Reply With Quote
  #10  
Unread 2nd October, 2004, 07:53 PM
Aphexx Aphexx is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 3
Default

is it possible to use a MaterialSequence as logo? because i tried to setup, but it doesnt shown up
Reply With Quote
  #11  
Unread 3rd October, 2004, 12:42 AM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default

ServerLogo supports all types of materials, but there may be unexpected display problems with animated materials. Things like MaterialSequences might not produce the desired results because they aren't reset before starting to fade in. Also, a TexRotator is applied to the material, regardless whether a rotation rate was specified or not.
Reply With Quote
  #12  
Unread 4th October, 2004, 06:41 PM
mongo's Avatar
mongo mongo is offline
Killing Spree
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 32
Default Sample server

Can someone post an IP for a server that is running the Server Logo mutator. I want to have a look at what it does before I try to get my head around installing it.

Thanks
Mongo
Reply With Quote
  #13  
Unread 8th October, 2004, 04:17 PM
b][rch.Co30's Avatar
b][rch.Co30 b][rch.Co30 is offline
Godlike
 
Join Date: Sep 2004
Location: Canada Eh!
Posts: 348
Talking

Quote:
Originally Posted by mongo
Can someone post an IP for a server that is running the Server Logo mutator.
unreal://69.12.89.136:7777

Not too flashy but it's all i want it to do. Kept it small to not interfere with the first few seconds of game play. One thing i found - you need to keep the delay until start more than 1 sec. This server is set at 3. I found the fade in effect stuttered do to client activity (on my PC) if it was set to 1.

Cheers,
b][rch

(CoA Mongo ? or another Mongo ?)

Last edited by b][rch.Co30 : 7th August, 2005 at 02:20 PM.
Reply With Quote
  #14  
Unread 10th October, 2004, 01:36 AM
mongo's Avatar
mongo mongo is offline
Killing Spree
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 32
Default

Cool... thanks for the link. That's very similar to what I had in mind. Nothing too huge, just enough to get your image up there.

No, I'm not CoA Mongo... just another one... you can catch me/us at 64,141,18,181 (I like to use commas instead of periods to throw off the bots).
Reply With Quote
  #15  
Unread 10th October, 2004, 05:17 PM
LopeLope LopeLope is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
Default

im running this for ut2003. i have a image i want to use. i want part of it transparent so i set the transparent color to black because i thought it works the same way when compiling a .u file. However the black showed as black and it was very blurry. how can i get it the same quality and transparency as the ones given as the examples.
Reply With Quote
  #16  
Unread 10th October, 2004, 07:00 PM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default

The textures used in the example configurations use an alpha channel for transparency and are flagged as interface textures, with means they are not affected by the texture detail settings.

Alpha channels are part of the texture, but you could as well try using a FinalBlend or Shader or even an 8-bit palettized texture flagged as Masked like in UT1. (not sure if the last thing works, though)

To flag an imported texture as interface texture, open the texture's properties window and change the LODSet option in the Texture group to LODSET_Interface or LODSET_None.
Reply With Quote
  #17  
Unread 8th November, 2004, 04:26 PM
Spaggi Spaggi is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Default

Hi, I have downloaded ur Serverlogo4 and use it for UT2004. Now i wanted to insert an own logo and did like u said in your .txt file. Well but somehow it doesnt work. It has the size 256x256 Pixel and in cmd i typed this:

Code:
C:\Programme\Ut2004\System>ucc PackageFlag ..\Textures\FBLOGO.utx ..\Textures\FBNEWLOGO.utx +Clientoptional

then i pressed enter
and then following came:
General Protection Fault!
 
History: UObject::StaticAllocateObject <- (Package None) <- UObject::CreatePackage <- UObject::ResolveName <- UPackageFlagCommandlet::Main

Exiting due to error
Whats wrong why doesnt it work? Here are some info about my file from UnrealED:

File: C:\Dokumente und Einstellungen\Nadine\Desktop\fb-logo.bmp
Package: FBLOGO
Group: ChargerTextures
Name: fb-logo
LOD: 0

Masked: not activated
Alpha: not activated
Generate MipMaps: activated
Detail Hack?: not activated

Well that's it i hope u can help me...
Reply With Quote
  #18  
Unread 8th November, 2004, 04:58 PM
Cruicky's Avatar
Cruicky Cruicky is offline
UTAN Admin
 
Join Date: May 2004
Posts: 834
Default

You don't require path names in your filenames.

The file you then create will be put into the 'System' directory, preserving the file extension.
__________________

Server Actor Coder For


Creator Of SafeGame
Cruicky's Lab
Reply With Quote
  #19  
Unread 8th November, 2004, 05:06 PM
Wormbo's Avatar
Wormbo Wormbo is offline
out of order
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3,383
Default

Quote:
Originally Posted by Spaggi
File: C:\Dokumente und Einstellungen\Nadine\Desktop\fb-logo.bmp
No idea why it crashes instead of simply doing nothing, but your path name contains spaces, and UEd doesn't like that when importing.
Reply With Quote
  #20  
Unread 8th November, 2004, 05:51 PM
Spaggi Spaggi is offline
Forum Newcomer
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Default

Well, Ive imported it in unrealED again from a file which has no spaces, and then i tried again with cmd, but the same thing happened again... i know that there are some things i have to put in user.ini that it works later in the game, but are some of them necessary that my problem works?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:00 AM.


 

All pages are copyright The Unreal Admins Page.
You may not copy any pages without our express permission.